Setmanari d'informació local - 138 anys

Les festes de Sant Bartomeu se celebraran del 20 al 24 d'agost

S'ha elaborat un complet programa d'actes per a tots els públics durant aquests dies

La regidoria d cultura ha donat a conèixer aquesta setmana el programa de les festes patronals de Sant Bartomeu, lesquals se celebraran del 20 al 24 d'agost amb un variat programa d'actes.

El dia 20 d'agost, a les 19 h, la Capella de les Escolàpies acollirà la inauguració de l'exposició "Mediterrani mallorquí de Francisca Salvà Boscana, mentre que a les 21 h, es projectarà el documental "Mallorca fantàstica 2009".

Pel dissabte dia 21, de 9 a 19.30, a l'Infante Lois, torneig de petanca de Sant Bartomeu. A les 11.30 h, a la Sala Magna de l'Ajuntament, lliurament d'insígnies als Donants de Sang de Sóller.

A les 17 h, a la Plaça del Mercat, jocs infantils, castells inflables, jocs tradicionals (baldufes, xapes, bolls) i altres.

De 17 a 20 h, a St. Vicenç de Paül, torneig de tennis taula organitzat pel Círculo Sollerense i el CTT Sóller.

A les 19 h, davant les escales de la Parròquia, ginkana de St. Bartomeu per a joves a partir de 12 anys organitzat per Es Kasal i Som Joves.

A les 19 h, demostració de les Danses del Món a càrrec de la 3ª Edat.

A les 20 h, a sa Botigueta, inauguració de l'exposició homenatge a Bernadí Celià i, a l nº 5 de la Plaça A.Maura exposició de maquetes d'embarcacions tradicionals realitzades per Toni Jofre Moragues.

A les 21 h, al Museu de la Mar concert per a dos pianos. A les 21.30 h, al Victòria teatre amb Nova Terra i l'obra "Intimant amb l'escena" original de Joan Maiol. També diumenge 22 a les 19 h.

A les 23 h, Nit jove amb els grups Ned's Gang, Pirates Pirats i Dj Toito.

Diunmenge dia 22 , a les 10.30 h, matinal d'escacs. A ñes 12 h, passacarrers amb els Caparrots de la Vila.. A les 19 h, ballada a càrrec de l'Estol de Tramuntana. A les 22 h, a Plaça, projecció del curt "Dificultades" de Joan Cobos i Laura Martín i, tot seguit cinema a la fresca amb Harry Potter i el misteri del Príncep.

Dilluns dia 23, de 10 a 12, taller al carrer, regals en temps de crisi. A les 18 .30 h, a Plaça gel grup infantil Trencaclosques. A les 22 h, revetlla amb Champagne Band, Oxalis i Val 9.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Peter Ice -Cream, fa mes de 13 anys
Molt encertada la visió de Sóller de maraga. Sempre he dit que Sóller és una orgia retardada. Tothom s'acaba colgant amb tothom. Apart, el mal ambient que se respira, enrarit, carregat, concentrat. La presió existent és molt superior a la de qualsevol altre banda. La vida de cadascú es vox populi i el dret a prejutjar-la i a etiquetar-la és una constant. Els dos tebeos, Veu de Sóller i Setmanari Sóller (un n'hi hauria d'haver, i com a molt!) són la plataforma adeqüada per promoure auquest xovisime i aquesta complacència tan nostra. Si afegim les xarxes socials d'avui en dia (Facebook) el combinat és explosiu. Gran Hermano generalitzat, absència d'identitat i vida pròpia, banalització de la vida, degradació dels bons costums i valors, invidualisme, manca de fraternitat, desencís, falta d'alegria, falta d'expectatives, manca d'il.lusions, manca de projecte vital, objectius per els qui lluitar, desmembració familiar, relativisme moral, ... que duu com a conseqüència totes ses coses que ara estam vegent: una quantitat de gent molt gran que pren drogues, una quantitat de gent que se separa, que se tira els trastos pel cap, etc, etc etc.

Clar que, com divem els prohoms de la saviesa d'avui en dia, l'home, i només l'home, pot a través d'ell mateix i el seu racionalisme autosuficient arreglar el món i donar explicació a tot quant passa. Estam salvats ( o arreglats?)
Per maraga, fa mes de 13 anys
l'ajuntament de soller te diners , pagam més imposts que qualsevol altre poble , viure a soller és caríssim , vamos ,, un luxe .i tots sabem el que fan els polítics amb els diners ...El jovent esta avorrit ,, i és conforma amb la típica m... de cada any.I NO SABEN FER RES MÉS QUE EMBORRATXAR-SE O DROGAR-SE .No hi ha activitats per al jovent com no sigui pagant.En aquest poble no hi ha futur , hem engegat el turisme , ningú pot suportar res , hi ha una mala llet i un mal companyerisme immens .Ho sen-to molt però les festes són una merda , baratera , referent als dj's no en tenen ni p idea de música .Els locals de sller tenen la mateixa aparença que fa 30 anys , bruts i sense reformar.Oferiu una imatge de Soller de retrassats cutres i soberants peseters .Aquesta és la meva opinió y la de molta gent que ve de la península que te la mateixa impressió , cutre ,antic , i una gent antipàtica amb aires de soberania i amb aparença d'analfabets ,O majoritàriment curts .
Per Pere Joan, fa mes de 13 anys
Sabent lo malament que estan les arques de l'ajuntament, encara no entenc com hi ha gent que se queixa de la manca de pressupost i demana que "s'estirin". Veig que el poble no s'ha assabentat que les entitats locals no es poden endeutar més....
Per Mari Carmen, fa mes de 13 anys
Cada año es peor
Per Sollerica, fa mes de 13 anys
No m'agraden els grups que duis per sant bartomeu, a veure si vos estirau un poc més l'any que ve.
Sollerica
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente