Setmanari d'informació local - 138 anys

El programa de les fires arranca l'1 de maig i culmina el 10

El proper dissabte dia 1 de maig arrancarà el programa de les Fires i Festes de Maig, que viuran les seves jornades centrals entre els dies 6 i 10 del mateix mes de maig.

L'esmentat dissabte dia 1 de maig, a les 10 h, hi haurà la VIII Trobada de Randeres i Brodadores, mentre que el Museu de Ciències acollirà l'exposició "Art i Ciència" en homenatge a Jean Dausset.

El capvespre, entre les 16 i les 18 h, hi haurà a Plaça una nova edició del Gran Joc que organitza l'Agrupament Escolta Capità Angelats. A les 19 h, el Grup Corriola representarà al Victòria "Arsènic per Compassió", mentre que a les 19.30 h, l'Església del Convent del SS.CC acollirà un concert a càrrec de l'Orfeó Universitari de les Illes Balears, dins els actes dels 50 anys de Joventuts Musicals de Sóller.

Diumenge dia 2 de maig hi haurà diferents actes esportius, entre ells la Cursa de Muntanya de Sóller.

El dijous dia 6 de maig, a sant Bartomeu, hi haurà l'acte d'investidura de les Valentes Dones Esperança Mª Bernat Bernat i Cristina Gual Colom, a les 20.30 h, juntament amb la lectura del pregó de Fires a càrrec de Joan F. Rullan Valcaneres. L'acte acabarà amb l'actuació del Quartet de Saxos i cor infantil de l'Escola de Música.

A la sortida, a Plaça, nit de blues a les 22 h, amb l'actuació del grup solleric Ned's Gang.

Ja el divendres dia 7 de maig, a les 17 h, a la Residència Bell Entorn, concert a càrrec de la coral de la residència i exposició de treballs realitzats pels residents .

A les 17.30 h, a l'Alameda, teatre infantil musical., i de les 17.30 les 20 h, a la Plaça del Mercat tallers educatius ciència divertida, jocs gegants i tradicionals, paret màgica i el racó dels més petits. El vespre, música llatinoamericana a Plaça amb Dj Johnsito. Dissabte revetlla amb Honey i altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu Piu, fa mes de 13 anys
Si algú llegeix això se pensarà que divendres només hi ha música llatino americana. Després de DJ Johnsito comença sa Nit Jove de sa Fira, amb Dis'n'Dois (+ 7 col.laboracions) i els Dj's del Grup Maska.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente