Setmanari d'informació local - 138 anys

La font del carrer de Sa Lluna, manipulada per segona vegada

La Guàrdia Civil i la Polícia Local estan investigant la manipulació que ha sofert la font del carrer de Sa Lluna per segona vegada. Segons el primer tinent de batle, Carlos Darder, algun desconegut hauria llançat productes químics a la font a més de tornar a manipular el grifó per tal que l'aigua rajàs contínuament.

La setmana passada, la font ja va ser manipulada i operaris de l'Ajuntament varen haver de reparar el grifó. Aquesta vegada, l'Ajuntament ha tallat l'aigua del brollador per mesures de sanitat, ja que es desconeix quin producte han abocat i podria ser perillós.

L'autor de la malifeta ha penjat un cartell al brollador que posa: "Tornau a deixar la font tal com estava! El patrimoni és de tots i totes!" i ha firmat amb el nom de 'Bisbe Nadal', ja que va ser ell qui, en l'any 1812, va establir que l'aigua de la font havia de rajar contínuament.

Ja és el tercer polsador que l'Ajuntament ha d'instal·lar a la font i encara hi haurà una quarta instal·lació, ja que el consistori té comanada una aixeta que imitarà l'estil de l'antiga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.