Setmanari Sóller

135
anys

Familiars cuidadors volen impulsar una plataforma perquè es creï un centre de dia

La residència Bell Entorn

Un grup de familiars cuidadors de malalts dependents volen impulsar a Sóller una plataforma perquè l'Ajuntament creï en el municipi un centre de dia que compleixi amb tots els requisits per atendre aquestes persones i garanteixi suficients places públiques.

Alguns d'aquests familiars van assistir dies enrere al Ple municipal en què es debatia una moció d'Unides Podem que tenia aquest objectiu.

Tot i que el Partit Popular tenia en el seu programa electoral la creació de dos centres de dia a Sóller, aquesta moció va ser rebutjada pels vots de la majoria (PP, Ciutadans i PI). Els familiars expliquen que alguns d'ells es veuen obligats a portar a les persones que depenen d'ells fora del municipi, on hi ha centres de dia ben equipats. Ara han fet un pas endavant i s'avancen a la iniciativa municipal, tot i que de moment només han convocat una reunió de possibles afectats per tal de pressionar l'equip de Govern perquè posi en marxa aquest centre assistencial.


Els familiars no estan disposats a seguir esperant i en tot cas exigiran un centre que reuneixi "tots els requisits". Des de Podem s'ha demanat que es revisi la concessió administrativa de la residència Bell Entorn i que aquesta inclogui un centre de dia amb places públiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris