Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluc Garcia deixa la direcció del ‘Sóller’ per jubilació

38123

Lluc Garcia Socias, director i redactor en cap del setmanari Sóller deixa d’estar al capdavant d’aquesta publicació degut a la seva jubilació. Aquesta es féu efectiva el passat dimecres, dia 1 d’abril.

Garcia es va incorporar al setmanari Sóller com a col·laborador l’any 1995, tasca que va compaginar amb la corresponsalia del Diari de Balears. A més, l’any 1998 va ser contractat com a redactor en cap del setmanari i el 2004 n’assumí la direcció de la publicació, rellevant en el càrrec a Andreu Vivas Muñoz.

Durant aquests 19 anys de feina al Sóller també ha compaginat la seva tasca amb la corresponsalia del diari Ultima Hora. Són gairebé dues dècades de periodisme de proximitat que Garcia ha dirigit amb professionalitat i adaptant-se als nous canvis socials i tecnològics de cada moment. Des del canvi d’ubicació del setmanari, ara al carrer Canals número 9, fins a la inmediatesa de les notícies a les xarxes socials. Lluc Garcia ha fet front a tots els reptes professionals, sempre mantenint l’esperit del setmanari solleric, la revista local degana de la premsa forana a Mallorca.

L’empresa editora del Sóller i les redaccions del setmanari i del diari Ultima Hora volen agrair a Lluc Garcia la seva dedicació i gran labor periodística aquests darrers 22 anys, amb el desig que mantingui la seva relació com a col·laborador.

La periodista Francesca Marí, responsable de la secció de Part Forana del diari Ultima Hora, s’encarregarà de manera temporal de la direcció del setmanari, que treballa en un redisseny de formats i continguts que l’estat d’alarma pel COVID 19 ha retrassat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.