Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Accions pioneres de de Policia pensant en els més petits

La Policia Local de Sóller contesta als més petits de la casa. És la iniciativa que han tingut els agents del municipi mallorquí per ajudar a resoldre els dubtes que tenen els nens i nenes sobre la crisi del coronavirus que està assotant tot el món.

Fa uns dies, la policia va anunciar la iniciativa a través de la seva pàgina de Facebook. El procés és tan senzill com que els pares han de gravar la pregunta del seu fill enviar per WhatsApp a l’650357834. A més de la qüestió a resoldre, han d’indicar el nom de l’infant i la seva direcció.

«La idea és una trobada des del carrer i els balcons. Posarem la pregunta per megafonia i resoldrem els dubtes dels infants », expliquen a Facebook. Amb aquesta idea pretenen que els menors surtin de la «monotonia» i ajudar els pares i mares ha explicar aquesta situació tan complexa.

Aquests dies estan atenent peticions de les famílies tant a Sóller com al Port. I els nins i nines es posen molt contents quan senten el seu nom per la megafonia i un agent respon a les preguntes que ells els van plantejar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.