Setmanari Sóller

134
anys

Accions pioneres de de Policia pensant en els més petits

27-03-2020

La Policia Local de Sóller contesta als més petits de la casa. És la iniciativa que han tingut els agents del municipi mallorquí per ajudar a resoldre els dubtes que tenen els nens i nenes sobre la crisi del coronavirus que està assotant tot el món.

Fa uns dies, la policia va anunciar la iniciativa a través de la seva pàgina de Facebook. El procés és tan senzill com que els pares han de gravar la pregunta del seu fill enviar per WhatsApp a l’650357834. A més de la qüestió a resoldre, han d’indicar el nom de l’infant i la seva direcció.

«La idea és una trobada des del carrer i els balcons. Posarem la pregunta per megafonia i resoldrem els dubtes dels infants », expliquen a Facebook. Amb aquesta idea pretenen que els menors surtin de la «monotonia» i ajudar els pares i mares ha explicar aquesta situació tan complexa.

Aquests dies estan atenent peticions de les famílies tant a Sóller com al Port. I els nins i nines es posen molt contents quan senten el seu nom per la megafonia i un agent respon a les preguntes que ells els van plantejar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris