Setmanari d'informació local - 138 anys

No s'ha de pagar ORA mentre duri l'estat d'alarma

L’empresa pública Sóller 2010 ha suspès l’obligatorietat de pagar per estacionar als carrers mentre duri l’estat d’alarma ocasionat pel Coronavirus.

De fet, l’ordenança de regulació d’aparcament (ORA) ha quedat suspesa a tot el municipi i s’ha indicat als operaris que s’encarreguen de fer-la complir als carrers que es quedin a casa seva.

Aquesta mesura durarà tot el temps que estigui vigent l’estat d’alarma decretat pel Govern Central per la crisi ocasionada pel virus Covid-19.
Aquest fet suposarà una important pèrdua d’ingressos a l’empresa municipal ja que l’ORA és actualment la principal font de finançament. Aquest fet suposarà probablement haver d’aplicar retalls pressupostaris a l’ens públic empresarial, decisió que en tot cas s’haurà de prendre més endavant.

D’altra banda, Ports de les Illes Balears ha suspès el servei d’ORA recentment instaurat als molls del Port també per l’estat d’alarma decretat pel Govern Central.

Així les coses, les màquines han quedat tapades amb plàstics i de moment encara no es sap quan es posarà en marxa l’ordenació de l’aparcament que tan polèmic resultà fa només unes setmanes quan els veïns estaven preocupats per la manca d’aparcament al Port.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.