Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament segueix en marxa però envia a casa a dos de cada tres funcionaris

L’Ajuntament de Sóller ha establert tot un seguit de mesures extraordinàries per organitzar el treball dels funcionaris de la institució. Aquest sistema segueix el patró de les instruccions donades des del Govern balear.
Així les coses, i com a primera mesura, les cases de la Vila romanen tancades al públic en general i sols hi poden accedir els funcionaris, el personal laboral i els regidors.

Per als treballadors d’oficina s’ha organitzat un mecanisme per tal que no s’acumuli més d’un terç de la plantilla a la vegada. Per fer això s’ha creat un sistema de rotació que va rellevant el terç dels treballadors que fan feina presencial.

La resta, no obstant, no estan exclosos de la feina, ja que s’ha instaurat un mecanisme de teletreball segons el qual els operaris estan localitzables i fan feina des de les seves llars.

D’aquest mecanisme n’ha quedat exclosa la Policia Local. De fet, segons va explicar el regidor de Governació, Carlos Darder, s’han suspès tots els permisos que els agents tenien concedits i els han integrat novament a la plantilla per tal de fer complir a la població les mesures dictades des del Govern Central i del Govern autonòmic segons les quals la població sols pot circular pel carrer per anar a la feina o per anar a comprar productes de primera necessitat.

Els que no han deixat de fer feina són els psicòlegs dels serveis socials, tot i que desenvolupen la seva tasca per telèfon.
Els servei sociosanitari és una altra excepció. Aquests treballadors han quedat exclosos del sistema rotatori, tot i que prioritzen els casos de les persones a les que acudeixen a prestar assistència.

El registre municipal funciona a través de la finestra de la rampa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.