Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncies per no complir les ordres de quedar al domicili

37749

La Policia Local y la Guàrdia Civil han identificat i en alguns casos sancionat a diverses persones per no complir l’ordre d’estar a dins casa o no respectar les limitacions imposades a la població i empreses amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma. Moltes persones no van poder justificar la seva presència al carrer o bé justificar la circulació en vehicles.

Cal recordar que la circulació de transeünts està limitada i sols es pot estar al carrer per anar o venir de fer feina. La circulació en vehicles també té fortes limitacions. En general els sollerics han complit les normes però així i tot les forces de seguretat han hagut d’actuar en diverses ocasions. Les sancions es poden fins ara per casos de reiteració o engany evident.

L’anecdotari ha estat llarg ja que hi ha qui cerca qualsevol excusa per sortir al carrer. També es podrien inspeccionar centres de treball ja que les empreses que continuen actives són responsables del compliment de les normes per part dels seus treballadors ja sigui al centre de feina o en els trasllats col·lectius. En aquests no hi ha límit d’ocupació de vehicles però tots els ocupants han de dur mascareta i guants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.