Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament tanca portes i l'estat 'alarma entra en vigor

L’equip de Govern ha mantingut aquest divendres una reunió d’urgència per decidir mesures a nivell municipal davant la crisi sanitària. Aquestes mesures en tot cas s’han pres abans de conèixer les que es deriven de la declaració de l’estat d’Alarma Nacional per part del Consell de Ministres. El ban de batlia emès després de la reunió decreta «mesures de contenció» entra les que destaca el tancament al públic de les dependències administratives municipals. A les dependències municipals només es permetrà l’accés del personal i l’oficina d’informació i registre romandrà tancada al públic, tot i que s’habilitarà un sistema per a a recepció d’escrits dels ciutadans que siguin necessaris.

Igualment l’Ajuntament ha decretat la suspensió de totes les activitats esportives i culturals organitzades per l’Ajuntament, fent una «recomanació expressa» a les entitats socials, veïnals, culturals i esportives privades que deixin també la seva activitat de forma imminent.
Igualment en virtut del mateix decret es clausuren els centres de gent gran de Sóller i el Port.

El tancament serà obligatori en els centres culturals públics com són l’edifici de les Escolàpies, la Capella de les Escolàpies, la Biblioteca municipal, el Centre Jove, l’Escola de Música, les instal·lacions del Poliesportiu de Son Angelats, el Camp d’en Maiol (inclòs el bar), el poliesportiu Es Puig, l’escola de tennis i les oficines d’informació turística.
Igualment queda clausurat el tanatori municipal i per tant no es podran celebrar velatoris. Amb caràcter general l’Ajuntament ha decretat també la suspensió de «tots els esdeveniments multitudinaris».

Aquestes mesures a nivell munciipal (i també les autonòmiques) estan supeditades a les que marca el Reial Decret publicat pel BOE i ja totalment en vigor que limita la lliure circulació de persones llevat de casos molt concrets detallats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.