Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila encarrega un estudi per a la recollida orgànica porta a porta

37081

L’Ajuntament de Sóller ja té tres pressuposts per elaborar l’estudi previ destinat a fer la recollida del fems orgànic porta a porta que, segons van informar fonts municipals, començaria a fer-se a les zones del Port i a Biniaraix.

De moment ja hi ha tres pressuposts per fer l’esmentat estudi i l’empresa que ha guanyat és GRAM Gestió Ambiental que ho ha ofert per 8.840 euros.
Els altres dos pressuposts presentats són de quanties superiors, concretament de 11.300 i de 13.200 euros respectivament, varen afegir les esmentades fonts.

Aquest informe comprèn tasques com l’assessorament per a la correcta implantació de la recollida de la matèria orgànica als establiments hotelers, la formació ambiental als generadors singulars en relació a la separació de la fracció orgànica i el servei de seguiment d’incidències a aquests generadors singulars; sempre segons les esmentades fonts.

Així, l’estudi va adreçat a hotels i a restaurants.
Un cop feta aquesta tasca, es començarà a fer la recollida selectiva orgànica per part de l’empresa pública Sóller 2010.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.