Setmanari d'informació local - 138 anys

La pavimentació dels carrers Rectoria i Bauzà sortirà a concurs per 112.000 euros

36863

La pavimentació del carrer Bauzà i d’un tram del de la Rectoria s’ha pressupostat per 111.953 euros i ja té el vist i plau de la Junta de Govern Local, que va aprovar el projecte que s’ha fet i treure’l a concurs públic per tal que les empreses que ho desitgin es puguin presentar per executar-lo.

Aquesta obra consisteix en substituir l’asfalt actual per llambordes iguals que les que es varen col·locar al tram superior del carrer de sa Mar, precisament on conflueix amb els carrers que ara es pavimentaran de bell nou seguint la mateixa tècnica de construcció.
La tramitació d’aquesta obra ja s’ha posat en marxa i està previst que en pocs mesos estigui fet el concurs públic i assignat a l’empresa que oferesqui les millors condicions econòmiques.

Aquesta millora de la pavimentació està inclosa dins el Pla d’Obres i Serveis (POS) amb què el Consell de Mallorca subvenciona els diferents ajuntaments de l’illa.
En el cas de Sóller les úniques millores que s’han inclòs en aquesta edició del POS ha estat aquesta pavimentació i la substitució un lucernari al poliesportiu, però amb un muntant econòmic baix.

Un cop es conegui quina és l’empresa guanyadora del concurs públic, es procedirà a l’inici de les obres, que duraran uns dos mesos. En funció de la temporada turística, aquesta execució es podria endarrerir fins a octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.