Setmanari d'informació local - 138 anys

L'edifici del Llatzeret queda exclòs de la reforma de la primera línia

El projecte de restauració de la primera línia del Port de Sóller ha estat modificat i el seu pressupost ha passat dels 480.000 als 300.000 euros després de que s’eliminassin alguns dels aspectes a reformar.

Les dues principals modificacions han estat la supressió de la remodelació de l’enllumenat públic, que consistia en substituir les bombetes convencionals per unes de noves amb tecnologia LED, una millora que ja s’ha duit a terme fora del pla de millora de la primera línia, i la reforma i adaptació de l’edifici de llatzaret. Aquesta darrera millora no es podrà executar ja que es requereixen unes autoritzacions de Costes que no s’han pogut aconseguir.
Aquesta modificació del pla de millora de la primera línia del Port es va aprovar aquest passat dimecres a la Junta de Govern que es va celebrar a l’Ajuntament.

Entre les accions que es mantenen ha figura la instal·lació de wi-fi gratis a tota la primera línia, la reconstrucció del pont de la Platja den Repic o la substitució i millora de la pavimentació.
També es contempla plantar nous arbres i palmeres en substitució dels que s’han anat morint amb els anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.