Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia Local consolida plantilla amb 14 nous funcionaris de carrera

36859

Catorze agents de policia varen jurar divendres el seu càrrec i varen passar de ser interins a funcionaris de carrera. Amb aquestes incorporacions queda pràcticament completa la plantilla d’agents per Sóller que ara, a més, ja no comptarà amb policies contractats com a personal laboral ni com a interins.

L’acte de la presa de possessió i jurament dels càrrecs es va celebrar a la sala magna de l’Ajuntament i hi van assistir el cap de la Policia Local, Josep Porcel, el batle, Carlos Simarro i el tinent de batle de Governació, Carlos Darder.

Va ser Porcel qui va recordar tot el procés i el llarg camí que s’ha recorregut des que el 2017 es va decidir crear aquestes noves places amb l’objectiu de consolidar la plantilla.
Cal recordar que un dels principals problemes del cos de seguretat de Sóller són les ‘fugues’, ja que molts agents, en no tenir possibilitat de consolidar la seva plaça, cercaven altres cossos de policia d’altres municipis per anar a fer feina, ja que la major part dels agents no són originaris de Sóller i quan trobaven un indret amb millors condicions laborals deixaven el cos solleric.

Es dóna la circumstància de que les 14 places que es consolidaven han quedat cobertes pels agents que hi aspiraven des del principi. És a dir, que tots els policies que s’han presentat han superat les proves a que han estat sotmesos per tal de passar a ser funcionaris de carrera.

Per altra banda, i com a complement de les millores que s’han fet a dins el cos, els agents passaran en breu a cobrar els caps de setmanes i els festius que facin feina, cosa que ara no passa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.