Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Millores salarials a la Policia Local per evitar 'fugues' a altres municipis

Després de mesos de negociacions, l’Ajuntament i els sindicats han arribat a un acord per donar estabilitat a la plantilla de policies locals de Sóller que passa per cobrar un plus pels dies festius treballats i també pels caps de setmana que facin feina.
Segons el tinent de batle de Governació, Carlos Darder, amb aquestes noves condicions laborals s’aconsegueix que la plantilla de la Policia Local sollerica iguali en condicions a la de la major part de municipis de Mallorca i confia en que tendrà com a repercussió que els agents no intentaran abandonar el cos per anar a altres destinacions tan aviat com els sigui possible, que és el que ara mateix està passant.

La quantia que la Vila destinarà a pagar els plussos per festius i caps de setmanes treballats costarà aproximadament 40.000 euros anuals.
Aquest muntant econòmic s’ha hagut d’extreure d’altres partides pressupostàries de l’Ajuntament.

Concretament, les regidories de Festes, Participació Ciutadana i Promoció Turística han estat les que han cedit doblers dels seus comptes per poder millorar les condicions salarials dels agents municipals.
Sobre aquest extrem, Carlos Darder va voler expressar el seu agraïment als regidors d’aquestes àrees per l’esforç que ha suposat veure mermats els seus pressuposts respectius.
Darder també va explicar que aquestes millores salarials s’han assolit després d’anys de reivindicacions a nivell sindical en les que no hi havia voluntat de l’anterior Pacte de Progrés de negociar. Ara, segons Darder, «s’ha donat la primera passa amb un acord en ferm que es posarà en marxa aquest mateix gener».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.