Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament impulsa un projecte pilot de casal jove a l'antic Hospital

La primera planta de l’edifici de l’Hospital acollirà aviat un projecte pilot de Casal Jove gestionat per l’empresa ‘A Més’ que ha contractat l’Ajuntament amb aquesta finalitat. Aquesta fase experimental de Casal Jove començarà a funcionar a principis d’octubre i de moment sols funcionarà dos dies per setmana.

Entre 30 i 40 joves usuaris es beneficiaran inicialment d’aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Presidència i Festes i que té el seu gèrmen en la demanda existent entre els joves que ja participaven en les activitats de l’oficina Jove a través del seu programa Sortim.

Aquesta prova pilot tendrà una durada de tres mesos i la seva continuïtat dins el 2020 dependrà de la dotació pressupostària que s’hi vulgui destinar.
De moment aquest incipient Casal Jove disposarà d’un espai a la primera planta de l’edifici, amb quatre sales (una gran i tres petites). Els usuaris podran participar en activitats dirigides o bé també en activitats individuals o col·lectives lliures. Una ampliació de dies, continguts o espais de cara al proper any ja durà implícita la contractació d’una empresa o de personal segons marca la normativa vigent. De moment el Casal Jove funcionarà tots els dijous i divendres, supervisat per un educador de l’empresa que s’ha adjudicat aquest servei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.