Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament vol que durant la temporada turística hi hagi més taxis

L’Ajuntament habilitarà «entre cinc i sis» noves llicències temporals d’auto-taxi per atendre les mancances del servei que s’han detectat durant els estius. L’associació hotelera de Sóller venia reclamant des de fa anys un augment temporal de taxis ja que en plena temporada es produeixen llargues esperes.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha assegurat que aquest increment es farà mitjançant «la modificació de l’ordenança amb la finalitat de crear llicències de temporada que ara no es contemplen». El període a cobrir per aquests taxis seria de finals d’abril a finals d’octubre i Darder ha informat que la millora «s’aplicarà a partir de la propera temporada turística».

A fi de modificar l’ordenança de la forma «més consensuada possible», Darder ha avançat que es crearà una comissió de feina en la que participaran taxistes, Policia Local, Associació Hotelera i Ajuntament, amb el suport dels Serveis Jurídics municipals.

D’altra banda Darder va admetre que hi havia queixes pel mal funcionament de la central d’avisos, pel que molta gent que vol demanar un taxi per telèfon no arriba a tenir resposta. Segons el regidor «els taxistes en són conscients i ho atribueixen al mal funcionament del servei que ara tenen contractat, que té la seu a Alacant». Sempre segons el regidor el col·lectiu està disposat a rescindir aquest contracte i a subscriure’n un altre que garanteixi la resposta quan un client sol·liciti un servei per via telefònica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.