Setmanari d'informació local - 138 anys

Inadmeten el recurs contra la concessió del nou servei de bus

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) no ha admès els recursos plantejats per quatre empreses contra l’adjudicació del lot 2 de les noves concessions de servei d’autobús per carretera a l’Empresa Martín per cobrir la zona Nord de Mallorca. Aquest lot és precisament el que afecta la zona de Sóller on s’arrosseguen problemes de connectivitat i s’esperava amb interès la nova concessió.

Tot i això la resolució del TACRC encara es pot recórrer davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Aquesta decisió del TACRC suposa l’aixecament de la suspensió del procés i, per tant, que es pot signar ja el contracte entre l’adjudicatària, Empresa Martín (del Grup Ruiz), i el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) perquè la companyia comenci a treballar en la preparació del servei, segons ha informat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge en un comunicat.

El contracte per al servei d’autobús a Puigpunyent, Marratxí, Bunyola, Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca, Fornalutx, Alaró, Consell, Pollença, Selva, Lloseta, Campanet, Mancor de la Vall, Inca, Costitx, Sencelles, Santa Eugènia, Muro, Alcúdia, Santa Margalida, Llubí, sa Pobla, Búger, Artà, Capdepera i Palma, es signarà en un breu termini i la Conselleria presentarà els detalls del mateix.

El TACRC explica que la diferència de puntuació entre la guanyadora i les recurrents, la manca de concreció d’alguns recursos i el fet que no es qüestionin les valoracions assignades a les empreses que van quedar en segon, tercer, quart i cinquè lloc suposa que les que han recorregut mai podrien haver resultat adjudicatàries del concurs, tot i que s’estimés el seu recurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.