Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Lluis Forteza substitueix Miquel Soler front el Sindicat de Regants

SOLLER . El empresario Miquel Soler deja la presidencia del sindicato de riegos tras 35 años en el cargo | Lluc Garcia

L’empresari Pep Lluís Forteza, substituirà Miquel Soler al front del Sindicat de Regants de Sóller, després que el veterà i fins ara president, que ha ostentat el càrrec durant 35 anys, decidís no presentar-se a la reelecció.

Tal i com ja s’avançà la passada setmana, el sindicat de Regs de Sóller va celebrar divendres a seva assemblea anual en què es va procedir a la renovació estatutària de càrrecs.

Durant aquesta Junta Miquel Soler va passar revista a alguns dels esdeveniments i consecucions més importants de la seva etapa presidencial. Entre d’altres, va destacar entre les primeres actuacions realitzades la «canalització de la síquia del Puig d’En Ramis finançada al cent per cent pel Govern Balear». També destacà l’obertura d’una oficina pròpia, el primer conveni amb l’Ajuntament per cedir els excedents, el conveni general que desembocà en la canalització de bona part de la xarxa; l’entrada del Sindicat en la Federació Nacional de Regants i l’organització, el 2006, del Congrés Nacional, «amb un pressupost de 650.000 euros que no tengué cap cost per al Sindicat», entre d’altres projectes i el conveni per usar l’aigua depurada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.