Setmanari d'informació local - 138 anys

Poca ocupació als nous pàrquings públics de pagament

Els darrers aparcaments de pagament (ORA) habilitats per l’Ajuntament estan sense ocupació significativa, o quasi buits, bona part del temps que estan oberts al públic.

Tant el nou pàrquing de Cetre com el temporal que s’ha habilitat devora la rotonda del túnel de Sa Mola per donar resposta a la «gran demanda» de pàrquing són poc usats ja que la majoria dels cotxes dels visitants cerquen llocs per estacionar de forma gratuïta. Mentrestant la carretera del Desviament o els aparcaments lliures que encara hi ha al Port -Polvorí dels Cingles i, enguany, moll de Marineria, estan plens de gom a gom.

Mentre fora de les hores punta no resulta complicat aparcar a l’ORA de Sóller i al Port sembla que no hi cap una busca, el pàrquing de Lepanto està lliure bona part del dia mentre que arreu hi ha cotxes mal aparcats a zones no habilitades, com per exemple a la plaça de Reis de Mallorca, a escassos metres del nou pàrquing municipal pel qual Sóller 2010 paga 2.000 euros cada mes de lloguer.

La prohibició estricte d’estacionar al Desviament i una política de sancions més efectiva -ara insuficient per manca de mitjans personals a Policia- segurament regularitzaria l’actual situació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.