Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament penja la bandera LGTBI a les Cases de la Vila

Dijous l’equip de Govern va prendre la decisió de penjar la bandera LGTBI a la balconada de les Cases de la Vila, com es venia fent en els darrers anys, ja que dies enrere hi havia hagut comentaris sobre si enguany es faria no no. Cal recordar que el dia es celebra ocicialment cada 28 de juny.

Per altra banda durant les Festes del Port, la Comissió Jove, l’Associació Cultural del Port i amb el suport de l’Ajuntament, van llegir un manifest de suport a aquesta celebració i de condemna dels fets.

A la penjada de la bandera LGTBI hi assistiren regidors del PP, PSOE i Ciutadans, però faltaren els de Més, Podem i el PI ja que segons asseguraren «no havien estat formalment avisats». Segons Laura Celià (Més) «un regidor nostre va acudir a l’Ajuntament a l’hora que ens havien dit extraoficiqalment però no hi anà ningú». Igualment Catalina Pizà (UP) lamentà «no haver estat oficialment convocats». Per suposat els dos partits es sumen a l’acte simbòlic però Celià recordà a l’equip de Govern que «La igualtat per al col·lectiu LGTBI no s’aconsegueix amb fotos sinó amb fets»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.