Setmanari Sóller

134
anys

Carlos Simarro assumeix la batlia de Sóller per tercera vegada

15-06-2019

Carlos Simarro Vicens (Partit Popular) ha estat proclamat aquest dissabte batle de Sóller, càrrec que ocupa per tercera vegada des que va iniciar la seva carrera política com a regidor, encara que en aquesta ocasió ha de dirigir un govern sense majoria absoluta.
Durant el ple d'investidura, a més de Simarro, van presentar la seva candidatura Laura Celià (Més) i Jaume Mateu (PSOE). Unides Podem, Ciutadans i el PI no van presentar candidat a l'alcaldia. Encara que Ciutadans va votar a favor del candidat del PP, en no obtenir cap d'ells majoria absoluta Simarro va quedar automàticament designat. El moment va ser celebrat amb aplaudiments del nombrós públic congregat.

Compromís

El nou alcalde després de recollir la vara que li va lliurar la presidenta de la mesa d'edat, Catalina Pizà (UP), va expressar el seu «compromís» per estar al capdavant d ' «una gran legislatura» amb un treball «intens, seriós i decidit» i es va comprometre a ser batle de «diàleg, consens i transparència». Carlos Simarro va expressar el seu agraïment al seu equip i família, amb un record especial al seu pare, i va destacar el suport de Ciutadans. També va agrair al regidor del PI seva abstenció en la investidura i el va convidar de nou a «formar part de l'equip de Govern».
Per part de l'oposició, Laura Celià (Més) va prometre «una oposició minuciosa, constant i dura a partir de dilluns» i va reclamar al nou alcalde «transparència i participació». Jaume Mateu (PSOE) va destacar la «pluralitat» del nou consistori i va avançar que la seva oposició serà «constructiva i exigent», reclamant «amb orgull» que «el projecte per Sóller iniciat pel Pacte no quedi interromput».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris