Setmanari d'informació local - 138 anys

Francesc Marroig (Independents) serà batle de Fornalutx quatre anys després de tancar un pacte amb el socialista Andreu Barceló

Els Socialistes de Fornalutx i els Independents del municipi han signat un pacte de govern per a la legislatura 2019-2023, a partir dels resultats electorals del 26 de maig pels quals els independents van aconseguir 3 regidors i el PSIB-PSOE 1.

D’aquesta manera, ambdues formacions han acordat que la batlia serà els quatre anys per a Xisco Marroig, candidat dels independents, mentre que el representant socialista, Andreu Barceló, serà el segon tinent de batle.

Entre els acords assolits per les dues formacions polítiques per aconseguir el canvi a Fornalutx destaquen els d’aconseguir una escola nova per als nins de 3 a 9 anys, reorganitzar els aparcaments de cara als residents i optimitzar els existents, incentivar les possibilitats del lloguer per als residents, incentivar l’embelliment dels carrers o apostar per programes de reciclatge.

Segons el pacte signat, els Independents de Fornalutx, a més de la batlia i el primer tinent de batle, gestionaran les àrees d’obres, governança, cultura, festes, esports, benestar social i medi ambient.

Per als socialistes, a més del segon tinent de batle, corresponen les àrees d’educació, sanitat, hisenda, turisme i agricultura.

Amb aquest acord signat entre els candidats dels Independents i del PSIB-PSOE, Xisco Marroig i Andreu Barceló, s’aconsegueix un pacte de govern fort, estable i que permetrà un canvi de rumb en les polítiques del municipi, governat les darreres legislatures pel PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.