Setmanari d'informació local - 138 anys

Els hotelers denuncien l'incompliment del contracte de platges

L’Associació hotelera de Sóller ha denunciat el «continu i permanent incompliment» del contracte de la concessió de les platges del municipi, adjudicat fa menys d’un any. La primavera del 2018 l’Ajuntament anuncià que per primera vegada canviaria el model d’explotació de les platges del Port i que el nou concessionari hauria d’assumir, a més dels serveis propis d’aquest tipus de concessió, la neteja, l’adequació dels espais, el socorrisme i l’accessibilitat.

El plec de clàusules també estableix una sèries d’obligacions diàries en relació al manteniment i explotació dels balnearis.

Segons Lluís Rullan, president de l’Associació Hotelera aquesta condicions «s’incompleixen quasi a diari sense que l’Ajuntament faci res per evitar-ho ni per sancionar-ho». Rullan recorda que l’Ajuntament «té l’obligació de nomenar un funcionari com responsable del contracte, que vetlli pel seu compliment, però fins ara no ho ha fet». Els hotelers consideren que aquesta situació «perjudica molt els usuaris i la imatge turística del Port». També acusa l’Ajuntament de «no proporcionar informació sobre un empresa que va contractar per ‘vigilar’ el concessionari de les platges mentre no es nomenés un responsable oficial. «El fet és que no hem aconseguit posar-nos en contacte amb aquesta empresa», assegura Rullan. Els hotelers també asseguren que el concessionari ha realitzat instal·lacions no autoritzades per Costes així com una deficient col·locació dels elements per millorar l’accessibilitat o u mal manteniment de les dutxes, entre moltes d’altres deficiències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.