Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern valora tornar desviar creuers cap a la badia de Sóller

Una de les prioritats del Govern en la pròxima legislatura «serà racionalitzar l’arribada dels creuers a Balears, amb l’objectiu de descongestionar el port de Palma i propiciar que aquest tipus de turisme també beneficiï a la resta de ports autonòmics i estatals, segons va assenyalar ahir el director general en funcions de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, després de la reunió mantinguda a Palma amb els representants de les regions italianes de Ligúria, la Toscana i Sardenya i de les franceses de Còrsega i Var.

El Port de Sóller és un dels ports autonòmics als que el GFovern podria desviar creuers, com ja va fer fa uns anys amb la visita de varis grans vaixells.

«Govern, consells i ajuntaments hauran d’estudiar a fons aquest assumpte, perquè l’arribada de creueristes a Balears és necessària i hem d’evitar la massificació que es produeix en alguns moments a Palma, tot i les millores introduïdes. Per a això, el Govern vol «diversificar l’arribada d’escales i que les navilieres incloguin en les seves programacions altres ports de les Illes» entre d’ells el de Sóller. Fa uns anys l’Ajuntament de Sóller va donar el seu total suport al creixent augment del turisme de creuers, especialment perquè es tracta de vaixells mitjans que transporten turistes d’alt poder adquisitiu, com el nord-americà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.