Setmanari Sóller

134
anys

El PP guanya les eleccions pero Carlos Simarro haurà de pactar i el PI serà clau

26-05-2019
El Partit Popular ha tornat a guanyar les eleccions a Sóller. Després dels resultats de les eleccions municipals, la llista encapçalada per Carlos Simarro ha aconseguit un regidor més i amb set regidors augmenta representació a l'Ajuntament de Sóller que va obtindre fa quatre anys. Tot i que ha baixat en vots, aquest cop pot ostentar l'alcaldia, però amb pactes.
L'entrada de Ciutadans, amb un regidor, que serà Sebastià Aguiló, i del Proposta per les Illes, amb Jaume Bestard, permetrien un pacte de centre-dreta en el qual el PI tindria la clau ja que Ciutadans ja avançà que no pactaria amb nacionalistes .

D'altra banda tant Més, amb Laura Celià, com el PSOE, amb Jaume Mateu, han acusat el desgast de quatre anys de govern, perdent vots i regidors en relació a les eleccions de 2015, tot i que Més conserva la posició de segona força al municipi.

El bloc d'esquerres, que conformen al costat de Unides Podem, que entra per primera vegada al consistori amb Cati Pizà, no suma. Tot i així un pacte de govern seria possible amb els regionalistes del PI, el que confirma que el partit de Jaume Font serà qui decideixi el color del proper govern municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris