Setmanari Sóller

134
anys

El Port tendrà un pàrquing aquest estiu amb capacitat per a 70 vehicles

29973

02-05-2019

El Port tendrà finalment nova zona d’aparcament després que dimarts el consell d’administració de Sóller 2010 decidís llogar un solar d’uns 2.000 metres quadrats de superfície situat devora la rotonda del túnel de Sa Mola i que, un cop habilitat tendrà una capacitat pera uns 60 o 70 vehicles. L’aparcament estarà regulat mitjançat la tarifació de l’ORA, segons han informat fonts de Sóller 2010.

La decisió de llogar aquest solar, per un import mensual d’uns 2.000 euros, arriba després que aquesta primavera tot el municipi però en especial el Port, visqui un autèntic problema per manca de places d’estacionament. L’arribada diària de milers de cotxes ha fet que pràcticament tots els carrers i vials d’urbanitzacions del nucli costaner estiguin completament saturats de vehicles. La problemàtica afecta no tant sols la zona portuària sinó també , i sobretot, les urbanitzacions perifèriques on els residents tenen ja seriosos problemes per estacionar o fins i tot per circular per la zona viària.

L’aparcament que s’habilitarà al llarg de les properes setmanes té l’avantatge d’estar situat a l’entrada del Port i vendrà a substituir el que l’any passat funcionà a la rotonda de la ‘gamba’ i que enguany no s’ha pogut habilitar degut a que al solar s’hi construeix un edifici.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris