Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern aprova 450.000 euros per a dos projectes municipals

El Govern Balear va aprovar ahir, a través d’una resolució de la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació Turisme i Recerca, finançar dos projectes presentats per l’Ajuntament de Sóller a la convocatòria de subvencions 2018 del Consorci Borsa d’allotjaments turístics (CBAT).
En concret els projectes finançats a Sóller pugen a un total de més de 450.000 euros (454.330,25 €) que es destinaran a la primera línia del Port i a l’edifici del Museu Balear de Ciències Naturals.

L’import concedit correspon al 80 per cent de les inversions a realitzar.
En el cas del Museu de Ciències Naturals el projecte és per a la rehabilitació i supressió de barreres arquitectòniques a l’edifici -de propietat municipal- que inclou la construcció d’un ascensor exterior. L’import aportat per Turisme és de 70.292,98 euros.
Pel que fa al la primera línia del Port es tracta de treballs d’adequació, conservació i millora del passeig marítim. El projecte inclou, entre d’altres, la rehabilitació del pont de ferro i fusta entre Sa Torre i la platja d’en Repic i la instal·lació de wi-fi. La quantitat aportada per la Conselleria de Turisme és en aquest cas de 384.037’27 euros.
En tot cas ambdós projectes ja no s’adjudicaran fins la propera legislatura, per qüestions de terminis tot i que el procés de licitació podrà començar. L’aportació municipal (un 20 %) està contemplada als pressuposts de 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.