Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Vox es constitueix a Sóller i treballa per completar la llista

Està confirmant. Vox, la formació emergent d’extrema dreta liderada per Santiago Abascal s’ha constituït a Sóller com agrupació local i en aquests moments treballa per «completar la llista electoral» amb la ferma intenció de presentar-se a les eleccions municipals del 26 de Maig.

Segons fonts del partit en aquests moments la formació «està pendent encara de trobar dos homes i dues dones» que vulguin formar part de la candidatura.
A més ja sona com a possible candidata a la batlia Irene Martí Gallego, tot i que aquesta candidatura no ha estat oficialment confirmada y no es farà pública fins d’aquí a uns dies.
Segons ha pogut saber aquest mitjà inicialment es volia impulsar Vox comptant amb alguns coneguts personatges locals de l’àmbit falangista i tradicionalista tot i que finalment alguns van declinar la invitació «per motius familiars».

L’entrada de Vox en l’esfera política local ha estat un dels temes més comentats de la setmana sobretot després que es filtrés a les xarxes una fotografia feta a la seu del partit a Palma en la qual apareixen alguns dels seus components. Alguns són persones ben conegudes a l’àmbit local com la mateixa Irene Martí, Nico Erias, Pedro D. Vives o Maribel Bibiloni (fotografia).

Sigui com sigui l’entrada de Vox a l’esfera política municipal no és una bona notícia per a la dreta local ja que podia restar vots a algunes de les formacions. En aquest sentit els resultats de Vox a les Generals podran d’alguna manera veure quina acollida té a Sóller aquest partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.