Setmanari Sóller

134
anys

Sóller se suma a un programa de protecció ‘extra’ a víctimes de violència de gènere

S'acordà a la Junta de Seguretat Local presidida per la Delegada del Govern

19-02-2019

L’adhesió l’Ajuntament va ser planejada per la de Delegada del Govern a Balears, Rosario Sánchez, durant la Junta de Seguretat Local celebrada dimarts a l’Ajuntament.

Un dels principals objectius d’aquest programa és proporcionar una protecció «extra» a es víctimes però sobretot permet als cossos de seguretat i serveis socials tenir accés a les dades que permeten fer predicció del risc. D’aquesta manera, atenent al nivell de risc, realitzar seguiment i protecció a les víctimes en el municipi.

Així, la Policia Local pot disposar d’una informació que permeti a les institucions efectuar una tasca preventiva, emetent avisos, alertes i alarmes, mitjançant un subsistema de notificació automatitzada , que s’activa quan es detecta alguna incidència o esdeveniment que pugui posar en perill la integritat de la víctima.

VioGén cerca finalment establir «una espessa xarxa que permeti el seguiment i protecció de forma ràpida, integral i efectiva de les dones maltractades, i dels seus fills i filles» a tot el territori.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris