Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la preparació de platges per a la temporada

El Concessionari de les platges del Port ha dut a terme aquesta setmana els primers treballs de preparació de platges de cara a la pre-temporada.

Les paleres han començat per retirar objectes trets pels temporals i les canyes i a aplanar l’arena per la zona de Can Repic.

Segons el regidor de Turisme, Jaume Mateu, «es tracta tant sols de treballs previs per llevar el més voluminós ja que la temporada de mal temps pot continuar encara varis mesos més».

En tot cas recordà que el concessionari de les platges «és l’encarregat del seu manteniment durant tot l’any i no tant sols a l’estiu i és el que ara està fent».

També recordà que a les platges on no hi ha explotació l’actuació també ha d’anar a càrrec del concessionari dels balnearis». La neteja també s’ha de fer a l’antiga zona del Mònaco -respectant les seves característiques naturals i a la zona del Través.

Precisament a la plata artificial del Través enguany s’ha perdut una ran part de l’arena i aquesta s’haurà de tornar a recol·locar una vegada extreta de la mar i dels punts on s’ha amuntegat.

En aquest sentit el regidor creu que el contracte «no obliga fins aquest punt al concessionari i en tot cas els moviments els ha d’autoritzar la Demarcació de Costes».

Segons les clàusules de la concessió administrativa el concessionari s’ha de fer càrrec de la neteja de totes les platges sempre que el material acumulat no superi l’altura de 50 centímetres d’altura. En aquest cas correspondria a l’Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.