Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Esteva: «Sóller necessita un centre de dia públic»

Va ser arran d’una pregunta d’una representant de Podemos que va intervenir en el torn de precs i preguntes del Plenari que la regidora de l’equip de Govern, Catalina Esteva, tornà a defensar la importància de convertir l’escorxador en un centre de dia.

Després que l’Ajuntament aprovés fa uns mesos una futura cessió al Govern de l’antic escorxador municipal per a un equipament assistencial -la qual cosa necessita primer d’una modificació puntual del PGOU- membre de Podem Sóller s’entrevistaren amb la direcció de Bell Entorn.

Segons s’explicà al Ple «sembla que les places q que l’Ajuntament té concertades a la residència per al centre de dia no es cobreixen, per la qual cosa per ventura seria millor destinar aquest edifici i la inversió a altres finalitats».

Segons Catalina Esteva -que ha dut en bona part la iniciativa d’aquest projecte «el centre de dia de Bell Entorn no reuneix les condicions d’un equipament d’aquest tipus i a Sóller tenim unes 180 persones que necessiten un equipament adient per a persones que encara no són totalment dependents». Recordà que «a Bunyol hi ha un centre de dia de la xarxa pública on poden anar persones de Sóller però la Vall necessita un centre de dia propi i adient atesa les creixents necessitats de la població de la Vall».

L’equip de Govern considera «prioritari» continuar tramitant aquest projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.