Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Prunera exposa una visió actual de la gerreta felanitxera

El museu Can Prunera de va obrir l’exposició col·lectiva ‘Una reinterpretació de la gerreta felanitxera’, una visió contemporània de la tradició decorativa mallorquina desenvolupada sobretot al municipi del Llevant i que, gràcies a la iniciativa del seu ajuntament, intenta ara recuperar la seva història. I ho fa tant a partir del recull de peces antigues com d’aquest viatge cap a una dimensió purament plàstica i creativa.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, va estar present a la inauguració, al costat del seu responsable de Cultura i comissari de l’exposició, Xisco Duarte, i la majoria dels 13 artistes locals que han elaborat les 23 peces exposades. Ells són Miquel Barceló, Maria Francisca Bennàssar, Andreu Maimó, Maria Ramis, Stanislas Carrelet, Jaume Roig, Margalida Escales, Pere Bennàssar, Matilde Blanch, Antonina Obrador, Lin Utzon, Mercè Alabern i Català Roig. Aquest últim va intervenir per reivindicar el paper de la ceràmica en el panorama artístic.

El batle de Sóller, Jaume Servera, i el seu homònim felanitxer van agrair l’«oportunitat oferida per Can Prunera per al retrobament de la cultura municipal».

L’exposició estarà oberta fins al 5 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.