Setmanari d'informació local - 138 anys

El projecte de camins de la Mancomunitat roman paralitzat

Una inversió de prop 1,5 milions d’euros en els camins rurals de la Serra situats en els municipis que formen la Mancomunitat de Tramuntana perilla degut al retard en la contractació d’aquestes treballs. El projecte, anunciat ja fa més d’un any, esta totalment finançat per l’Impost de Turisme Sostenible (Ecotaxa) corresponent a l’any 2016. La incoativa partí de l’Ajuntament de Sóller però la petició es tramità a través de l’ens supramunicipal, essent acceptada la seva inclusió entre els projectes a finançar per l’impost. A Sóller li corresponien uns 350.000 euros.

Però després de diverses reunions dels municipis beneficiats -que a més de Sóller eren Bunyola, Banyalbufar, Valldemossa i Puigpunyent, ha estat fins -ara impossible licitar les obres, entre d’altres motius degut a la manca d’infrastructura administrativa de la Mancomunitat.

Precisament per aquest motiu a finals del passat estiu els batles d’aquests pobles van acordar fer un contracte menor a una empresa perquè redactés les clàusules del projecte a licitar. Segons ha confirmat el regidor Andreu Castanyer, «aquest contracte ha quedat desert». Així, les bases d’aquesta important inversió ara per ara ni tant sols s’han pogut posar en marxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.