Setmanari d'informació local - 138 anys

Els telons del Defensora s'emmagatzemaran al cor de l'Hospici

L’Ajuntament està valorant diverses opcions per emmagatzemar amb les màximes garanties de seguretat tot el material de valor patrimonial del teatre Defensora mentre duren les obres, que han començat aquesta setmana per la part on hi havia l’escola d’adults i que per tant no afecten per ara l’interior del teatre.

En principi la idea era transportar el telons a un magatzem del teatre Principal de Palma però aquesta opció no s’ha pogut acabar de fermar degut a que el magatzem està baix control d’una empresa privada.

Així les coses, l’opció que més seriosament valora l’Ajuntament -sense abandonar encara del tot la possibilitat del teatre Principal- és traslladar el material al cor de l’església de l’Hospici.

Segon la regidora de Cultura, Laura Celià, «les restauradores ho veuen un espai adient a facetes de conservació ja que no hi ha humitat i les condicions són bones, amb l’avantatge que ho tendrem a prop per poder dur un control durant el temps que estigui emmagatzemat el material».

Si es confirma l’opció, el material serà traslladat a l’Hospital tot d’una que les restauradores hagin finalitzat la seva tasca, en una o dues setmanes.

Ara per ara continuen fent feina al teatre ja que de moment l’actuació no afecta le condicions de feina .

L’Ajuntament havia valorat també altres llocs però han estat descartats per tenir elevats graus d’humitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.