Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller Solidari fa senyals des de la Torre Picada en defensa dels Drets Humans

La Torre Picada es va sumar dissabte a l’encesa de torresdcostaneres i talaies de Mallorca pels Drets Humans, en la qual hi participaren 56 talaies i monuments històrics de l’Illa

En aquesta tercera edició de Torres de Defensa pels drets humans l’encesa de la talaia del Port de Sóller va estar a càrrec del col·lectiu Sóller Solidari, una entitat que treballa precisament en l’ajuda als refugiats op en diferents projectes solidaris a Àfrica entre d’altres iniciatives.

La diada es va desenvolupar a la Torre Picada amb participació de gent que s’hi va acostar per participar en les simbóliques senyals de fum i foc. En aquesta cocasió també s’hi van sumar torres costaneres i talaies de Menorca, Eivissa, Formentera, i diverses poblacionbs del nord d’Àfrica, com Oued Laou (Marroc) i Mahdia (Tunísia).

Igual que cada any, es van realitzar dues rondes de senyals que van donar la volta a l’Illa. La primera es va dur a terme a les 13 hores del migdia mitjançant senyals de fum. La segona va començar a les 18,15 hores mitjançant bengales lluminoses.

L’itinerari va començar al far de na Pòpia, a la Dragonera. Durant l’acte es va llegir un manifest de denuncia de la situació dels refugiats «que es veuen obligats a deixar el seu país a causa de la guerra o la fam».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.