Setmanari d'informació local - 138 anys

Exitós festival de Nadales a Sant Bartomeu

Un any més i ja n’han estat 26, el grup Sibil·la va organitzar el tradicional festival de Nadales Maria Rosa Martínez, que enguany va ser a benefici de Can Gazà i una de les seves responsables va dirigir unes paraules explicant la seva feina i les necessitats que tenen. També es feu un petit obsequi, un ram de flors, a la familia de Maria Rosa Martínez.
I començaren les actuacions , un total de 9 grups foren enguany els que hi participaren, i que obriren els Xeremiers de Sóller fent la seva entrada sonant i encapçalats pels nins i nines de Ses Marjades que foren els que cantaren després amb molta gràcia dirigits pel seu mestre i acompanyats per Eugpenia Canyelles a la guitarra.

Seguidament actuà el grup Sibil·la, l’amfitrió, per donar pas al Cor de la Tercera Edat dirigida per Mercè Bernat.
També actuaren el glosador solleric Tomeu Crespí, que va sorprendre agradablement amb una glosa dedicada a Can Gazà, els nins i pares de catequesi dirigits per Mn. Marià Gastalver, que cantaren Aleluya, Estol de Tramuntana, Harmonía i els alumnes de religió l’IES Guillem Colom, que tancaren el festival cantant Quan Somrius i M’agrada el Nadal, i ho feren prou bé.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.