Setmanari d'informació local - 138 anys

Tràfic no prendrà mesures especials contra les 'pujades' per la carretera del Puig Major

Els batles i regidors de diversos municipis de la Serra de Tramuntana van celebrar dimarts una reunió amb els responsables de la Prefectura de Trànsit a Balears per abordar la problemàtica de les «pujades» de motos i cotxes que els ajuntaments de la comarca denuncien des de fa anys.

La carretera MA-10 d’Andratx a Pollença, especialment el tram conegut com a carretera del Puig Major, és una de les més afectades el que ha ocasionat queixes de veïns i consistoris.
En aquesta reunió, convocada per Trànsit es va comunicar als representants municipals que «no es preveu prendre mesures excepcionals en aquesta ruta» Un dels motius és que, malgrat les queixes, la carretera «és una de les que registra menys accidents de l’Illa».
Segons Laura Celià, regidora que va acudir a la reunió, «Trànsit afirma que durant l’any actual hi ha hagut 49 accidents en aquesta carretera cap d’ells fatal, una xifra molt baixa si es compara amb altres carreteres de l’Illa». Tot i així el batle, Jaume Servera, i els edils consultats asseguren que se seguirà demanant que es prenguin mesures i més presència de la Guàrdia Civil.

Fa dos anys la Guàrdia Civil anuncià precisament mesures especials en aquesta carretera , incloent la participació d’un helicòpter i de radars camuflats per caçar els infractors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.