Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila cedeix 1.076 metres quadrats d'aparcament per ampliar el pati de l'escola del Port

El Ple també aprovà divendres, de forma paral·lela al conveni amb l’IBISEC, la cessió per part del municipi de l’únic aparcament gratuït del Port, un terreny que servirà per ampliar el pati del CEIP Pere Cerdà. La superfície cedida és de 1.076 metres quadrats.

Durant el Ple, per part de l’oposició, el PP es mostrà crític i qualificà la mesura d’electoralista ja que, segons Simarro, «l’aparcament es cedeix ara però les obres no es començaran fins l’any 2021». El PP creu que no es necessari cedir ara el Pati perquè encara està en tràmit la cessió de part de la Casa del Mar necessària per fer l’ampliació.

Aquests extrems van ser negats per Maria Creu Ensenyat la qual assegurà que «el calendari de proritats el marca l’Ajuntament i a l’escola del Port hi ha 160 nins que pràcticament no tenen pati per jugar i córrer».

Tat el Pi com Guanyem van estar d’acord amb la cessió però destacaren la necessitat de «cercar alternatives a l’aparcament que es perdrà», unes 32 places, i proposaren cercar alguna solució perquè al menys «hi puguin estacionar alsguns cotexes de pares o mestres o aturar un bus escolar». Finalment la cessió dels terreys es va aprovar per unanimitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.