Setmanari d'informació local - 138 anys

Un motorista envesteix a la Policia Local en un control i dos agents resulten ferits

Un jove de 26 anys d'edat que circulava amb motocicleta a gran velocitat ha atropellat a tres policies locals de Sóller en un control de trànsit. El fet haocorreguit a l'Avinguda d'Astúries aquest dimecres, al voltant de les dues del capvespre. Tres efectius de la Policia Local de Sóller van muntar un control d'alcoholèmia i documentació. Un dels policies era l'encarregat de seleccionar els vehicles mentre que la resta d'agents realitzaven la corresponent revisió i inspecció dels cotxes.

En un moment donat, un motorista que circulava per l'esmentat carrer, a l'adonar-se de la presència de la policia va decidir fer cas omís a les indicacions dels agents i va accelerar envestint als policies.

Un dels funcionaris policials es va endur la pitjor part a l'encastar literalment contra ell i el seu vehicle policial.

Un altre dels agents va patir ferides de consideració i va haver de ser traslladat a l'hospital. Tot seguit es va procedir a la identificació i posterior detenció del subjecte. Es tracta d'un vell conegut de la policia. En el moment de produir-se l'accident el conductor arrestat no tenia assegurança obligatòria i de carnet de conduir.

La Policia Local de Sóller li imputa un presumpte delicte contra la seguretat de trànsit, atemptat contra agents de l'autoritat i lesions.

La Guàrdia Civil va acudir al lloc del succés i va traslladar el detingut fins a l'hospital de Son Llàtzer perquè es queixava d'un fort dolor al pit i les costelles a conseqüència de l'accident.

Un cop visitat pel facultatiu de guàrdia, el sospitós tornà aSóller a declarar i posteriorment va se posat a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.