Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos proposa rescatar Bell Entorn, per "deficiències"

25975

L’agrupació local de Podemos ha denunciat davant l’Imas (Institut Mallorquí d’Afers Socials) s el que ha qualificat com «serioses deficiències» en la residència per a gent gran Bell Entorn.
Segons una nota informativa de la formació morada «no és només que la residència es trobi en una zona amb alt risc d’inundacions sinó que entre les deficiències detectades hi ha vies d’evacuació, escales i sortides d’emergència que apareixen bloquejades per bancs, tubs de PVC i altres elements».

A més, asseguren que algunes d’aquestes sortides no disposen de rampes per facilitar l’evacuació de persones amb mobilitat reduïda, cosa que s’ha constatat en alguns simulacres d’emergència.
Podemos assegura també també que «Carlos Simarro va convertir la concessió de 50 anys en una privatització indefinida, el que en la pràctica ha suposat regalar la residència a l’empresa concessionària. Podemos Sóller ha manifestat que intentarà anul·lar aquest regal».
En realitat la residència es va adjudicar a Sóller Invest l’any 2002 quan el batle de Sóller era el socialista Ramon Socias.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.