Setmanari d'informació local - 138 anys

Sotheby's subhastarà a Londres un quadre de Sóller de Rusiñol

La galeria Sotheby’s ha exposat aquesta setmana a Madrid una selecció de les obres més representatives d’artistes espanyols del segle XIX que formaran part de la subhasta ‘Pintura europea del segle XIX’ del proper 12 de desembre a Londres. En concret, l’exposició es compon de quatre llenços de Sorolla, tres obres de Joaquim Mir i un de Santiago Rusiñol.
Pel que fa a l’obra de l’artista català que tant s’enamorà de la Serra de Tramuntana i que plasmà magistralment els paisatges de la Vall, l’obra que es subhastarà dur per títol ‘Sóller’ i és una vista de la Vall des de Biniaraix.

Segons la nota feta pública per la galeria el quadre ‘Sóller’, «va ser pintat al voltant de 1901, aproximadament, i representa les verdes muntanyes que envolten la ciutat de Sóller a Mallorc». Segons ha indicat en una nota l’agència Europa Press l’autor «aconsegueix en aquesta obra capturar les simfonies de llum del capvespre i es tracta, sens dubte, d‘un dels millors paisatges d’aquest període, quan forja el seu estil més personal com a paisatgista».
El quadre té un preu estimat d’entre 114.000 a 171.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.