Setmanari Sóller

133
anys

Sóller 2010 destinarà 316.200 euros a noves màquines d’ORA

L’empresa municipal Sóller 2010 traurà a concurs per segona vegada el subministrament de 47 màquines expenedores de tiquets d’ORA a fi de renovar bona part d’aquests aparells, especialment els que es troben en mal estat, són tecnològicament obsolets o han patit actes de vandalisme.

La renovació es va plantejar ara fa un any per permetre també l’adaptació de les màquines a diferents tarifes de zona, de resident o el pagament amb targeta, entre d’altres millores tecnològiques.

Això no obstant i malgrat es presentaren tres empreses al concurs, l’Ajuntament hagué de paralitzar i de desistir de continuar amb el procés de licitació en detectar, tant la mesa de contractació com els licitadors, greus errors administratius , que haguessin pogut donar a peu a possibles impugnacions. Aquest va ser el primer pic que l’Ajuntament de Sóller paralitzava concurs per errors propis.

Ara, el consell d’administració de Sóller 2010, ha tornat donar el vist i plau a aquest concurs que es veu rebaixat un parell de miols d’euros en relació al de l’any passat i contempla el subministrament de 47 màquines, dues més que en l’anterior concurs.

Tot i que el procés anterior es va interrompre a finals de novembre de 2017 l’Ajuntament preferí no reiniciar-lo de forma immediata a fi de que el concurs i la instal·lació no coincidissin amb l’inici de la temporada turística.

En total l’import base del nou concurs que ara es llança és de 316.200 euros (261.320 més IVA).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris