Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller 2010 destinarà 316.200 euros a noves màquines d’ORA

L’empresa municipal Sóller 2010 traurà a concurs per segona vegada el subministrament de 47 màquines expenedores de tiquets d’ORA a fi de renovar bona part d’aquests aparells, especialment els que es troben en mal estat, són tecnològicament obsolets o han patit actes de vandalisme.

La renovació es va plantejar ara fa un any per permetre també l’adaptació de les màquines a diferents tarifes de zona, de resident o el pagament amb targeta, entre d’altres millores tecnològiques.

Això no obstant i malgrat es presentaren tres empreses al concurs, l’Ajuntament hagué de paralitzar i de desistir de continuar amb el procés de licitació en detectar, tant la mesa de contractació com els licitadors, greus errors administratius , que haguessin pogut donar a peu a possibles impugnacions. Aquest va ser el primer pic que l’Ajuntament de Sóller paralitzava concurs per errors propis.

Ara, el consell d’administració de Sóller 2010, ha tornat donar el vist i plau a aquest concurs que es veu rebaixat un parell de miols d’euros en relació al de l’any passat i contempla el subministrament de 47 màquines, dues més que en l’anterior concurs.

Tot i que el procés anterior es va interrompre a finals de novembre de 2017 l’Ajuntament preferí no reiniciar-lo de forma immediata a fi de que el concurs i la instal·lació no coincidissin amb l’inici de la temporada turística.

En total l’import base del nou concurs que ara es llança és de 316.200 euros (261.320 més IVA).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.