Setmanari d'informació local - 138 anys

Arxivada la petició de llicència per urbanitzar Muleta II

L’Ajuntament ha notificat a l’administrador concursal de Birdie Son Vida, promotora de la urbanització Muleta II que fa dos anys entrà en concurs de creditors, que considera que ha desistit de la llicència que sol·licità a l’Ajuntament després de demanar a principis d’enguany al TSJB el compliment d’una sentència a favor seu .

L’Ajuntament considera que hi ha desistiment des del moment que el promotor no va esmenar dins el termini que correspon les deficiències del projecte presentat per a l’obtenció de la llicència, per la qual cosa ha decidit arxivar la petició i comunicar-ho als interessats. S’ha de dir que el promotor tenia dos mesos per interposar recurs contenciós administratiu a tal arxiu, termini que encara no ha finalitzat.
El conflicte es remunta a fa més de 10 anys, temps durant el qual hi ha hagut una desclassificació d’aquests terrenys però també sentència favorable a la seva requalificació com a sol urbà.

Tot i això l’Ajuntament sempre ha defensat que aquesta sentència no vincula el municipi ja que els terrenys foren desclassificats pel Govern i l’Ajuntament no era part en el contenciós que el promotor presentà per aquest motiu, ni tampoc en l’acord transaccional mitjançat el qual retirà la petició d’una indemnització mil milionària a canvi de que els terrenys tornessin ser urbans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.