Setmanari d'informació local - 138 anys

La base militar del Puig Major celebra el seu primer Dia de Portes Obertes

L'Esquadró de Vigilància Aèria nº 7, amb motiu de la celebració de la Festa Nacional del dia 12, es va obrir aquest divendres al públic en la seva primera Jornada de portes obertes. A la jornada van assistir diverses autoritats civils i militars de l'illa, així com una gran part de públic, procedent majoritàriament de les poblacions de Sóller i Fornalutx.

La jornada es va desenvolupar amb un hissat solemne de la bandera i la formació de tot el personal militar present a la unitat. Posteriorment es va inaugurar una exposició de material militar i una exposició fotogràfica de la història de l'EVA 7, tan vinculada a la vall de Sóller.

Després de l'aperitiu ofert als assistents -que va comptar amb la col·laboració d'empreses locals- va tenir lloc un concert ofert per la Banda militar de música de la Comandància General de Balears. Posteriorment, la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional va oferir una exhibició de guies canins. Els nens i nenes també van tenir el seu espai, podent gaudir d'una pista d'aplicacions i d'unes activitats de dibuix i pintura.

Com a punt final a aquesta jornada, es van realitzar desplaçaments amb autobús a la Zona Tècnica de la Unitat, al cim del Puig Major, perquè els assistents a l'acte que així ho desitgessin, pogués gaudir de les vistes i conèixer el treball que l'exèrcit de l'Aire fa en aquest indret de la Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.