Setmanari d'informació local - 138 anys

En marxa la construcció del nou aparcament de Cetre amb capacitat per a 50 cotxes

Les excavadores van entrar abans fa uns dies al solar del carrer Cetre adquirit el passat hivern per l’Ajuntament per a l’ampliació de l’aparcament ja existent a la zona, regulat per O.R.A.

Aquest nou aparcament, en un solar d’uns 1.500 metres quadrats, tindrà només capacitat per a mig centenar de cotxes, el que per a molts veïns és «totalment insuficient». El municipi va pagar per aquest solar uns 300.000 euros i la seva adequació costarà 50.000, tot i que la seva qualificació urbanística permetria altres usos si fos necessari.

La decisió de comprar aquest solar es va prendre poc després de la supressió del peatge del túnel de Sóller, un fet que ha accentuat la manca d’estacionaments al centre de la ciutat. De fet, la carretera del Desviament cap al Port s’ha convertit en un aparcament alternatiu amb centenars de cotxes estacionats al costat o al mateix voral, evitant així estacionar a la zona blava.

No obstant això l’Ajuntament no ha aconseguit trobar noves zones per a convertir-les en pàrquing, tot i que la manca de places en molt important, especialment a l’estiu.

Ara per ara l’Ajuntament no prevbeu crear altres zones d’estacionament al centre tot i que ha demanat al Consell que alguins horts es puguin requalificar amb aquesta finalitat, unaspecte jurídicament complicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.