Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament retira els dos camions grans de fems pel seu mal estat

L’Ajuntamemnt de Sóller ha decidit retirar del servei de recollida de fems els dos camions grans degut al seu envelliment i mal estat tot i que un d’ells no fa gaires setmanes va passar sense problemes la ITV, tot i que aquesta revisió no analitza l’estat de les caixes sinó sols la part mecànica que afecta la circulació.

Segons el regidor de Serveis, Andreu Castanyer «les cubes perdien líquids i hem decidit retirar-los pera ara del servei que es realitzarà sols amb els vehicles petits».

Atès que la flotilla de camions petits serà del tot insuficient si cada vegada que estan plens han d’anar a buidar a Son Reus, l’Ajuntament ha optat per llogar a la gestora de residus Adalmo dos contenidors transferidors que es situaran al solar municipal de Son Angelats i on abocaran els vehicles de recollida. Els contenidors seran els que diàriament es traslladin fins la planta incineradora.

Precisament fa uns dies fonts sindicals havien denunciat que les cubes dels camions no eren estanques i que això provocava vessaments i males olors per diferents carrers. Segons Andreu Castanyer el canvi no s’ha fet arran de cap denúncia sinó pel convenciment de que les unitats «tenen mala ferida» i que per tant és millor que es retirin de les rutes de recollida de residus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.