Setmanari d'informació local - 138 anys

Creix la polèmica de les platges ‘alimentada’ per les xarxes socials

La polèmica a l’entorn del nou model de gestió de les platges i de la recent concessió continua, especialment retroalimentada des de les xarxes socials.

La passada setmana, arran de la instància presentada per una de les empreses que foren excloses de la licitació, denunciant que el nou concessionari incomplia el plec de condicions (per començar l’explotació abans de la instal·lació completa, com diuen les bases) , una junta de Govern extraordinària va autoritzar Marport Sunbeach a l’inici de les instal·lacions i l’activitat indicant un termini màxim de 30 dies per prestar «la totalitat dels serveis».

D’aquesta manera el concessionari té fins dia 3 de setembre per tenir-ho tot en marxa, quasi ja a final de la temporada.

Mentrestant sembla que el nou gestor també ha denunciat a alguns comerciants per desenvolupar, suposadament, a la zona activitats que considera que no poden dur a terme per formar part de la concessió administrativa. La Policia Local va ser requerida i obligà a retirar material de platja de la primera línia.

Les xarxes socials bullen de comentaris exigint el compliment de les condicions del contracte però també denunciat qualsevol moviment que fa el concessionari per instal·lar els equips o fer els treballs que en condicions normals ja faria més de quatre mesos que haurien d’estar operatius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.