Setmanari d'informació local - 138 anys

Els carteristes actuen a Sóller quasi a diari i ara també hi ha ‘tironeros’

La Policia Local està desbordada per la quantitat de denúncies que cada dia arriben per l’actuació de carteristes. Darrerament, a més, ha donat a conèixer una nova forma d’actuació dels lladres quan hagué d’intervenir el dissabte en un possible cas de ‘tirón’ a la carretera del Desviament a l’altura de Can Repic.

Segons s’ha relatat des de la Policia Local en aquest punt de la carretera, un vehicle amb dos individus han robat una borsa mitjançant el sistema de l’estirada una dona que es trobava a la mateixa carretera, fins el punt de fer-la caure. Segons la Policia els ocupants del vehicle, van fer la volta i es van dirigir en direcció a Palma no sense abans «saludar» a la víctima.

Des de la Policia Local s’ha advertit a la població que presti atenció quan circulin a peu per devora les carreteres atès que fins i tot existeix el perill de patir algun tipus de lesió.

D’altra banda el diumenge dos agents de la Policia Local que estaven fora de servei van interceptar dos carteristes quan intentaven robar a una dona que es trobava a un caixer automàtic. La Policia avisa a la ciutadania de «prestar la màxima atenció quan vagin a extreure diners a una banca automàtica per evitar situació com aquesta.

Per altre costat fonts de la Guàrdia Civil consultades descarten que l’increment dels robatoris a Sóller es pugui vincular a una major facilitat per accedir a Sóller degut a la supressió del peatge del túnel. Asseguren que «es tracta d’un augment paral·lel al que pateixen aquest estiu totes les zones turístiques de l’Illa». Admeten que ectuar legalment contra aquests carteristes és pràcticament impossible si no són agafats amb els doblers amb la mà i si no han utilitzat la força «no poden quedar detinguts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.