Setmanari d'informació local - 138 anys

Elegits els personatges del Firó per als propers quatre anys. Guillem Coll serà el Capità Angelats

Sóller ja té nous personatges per a la representació del Firó, un "mandat» que estarà vigent durant els pròxims quatre anys. En unes multitudinàries eleccions celebrades al Centre Parroquial Victòria, va resultar elegit per al càrrec de Capità Joan Angelats Guillem Coll Plaça, de 41 anys, un enamorat de la festa que es va imposar als seus no menys entusiastes adversaris, Vicenç Reynés, Antoni Bernat i Mateu Ensenyat.
En la mateixa votació va resultar elegit per representar al Rei Moro, Hipòlit Baptista, mentre que Toni Navarro farà el paper del seu «fill» en el simulacre dels fets històrics del 11 de maig de 1561.
No va ser cap sorpresa donar a conèixer el nom de les Valentes Dones, ja que les úniques candidates, Bea Arbona i Mar Umbert, no van necessitar votació, ja que han estat les úniques que s'han presentat aquest any.
La nit d'eleccions va resultar multitudinària pel fet que aquest any es renovaven tots els càrrecs, el que va desbordar les previsions de l'organització i molts membres dels col·lectius no van poder arribar a votar.
La resta de personatges que també tindran els seus càrrecs a partir del proper Firó estaran a càrrec de Joan Far (l'únic repetidor), Pep Toni Martínez, Marc Martínez, Bartomeu Coll i Joan Jaume Marquès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.